Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Shelf-life extension of vacuum-packaged meat from pheasant (Phasianus colchicus) by lactic acid treatment
 
 
Titel: Shelf-life extension of vacuum-packaged meat from pheasant (Phasianus colchicus) by lactic acid treatment
Auteur: Pfeifer, Agathe
Smulders, Frans J.M.
Paulsen, Peter
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 () nr. 7 pagina's 1818-1824
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland