Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effects of commercial marinade seasoning and a natural blend of cultured sugar and vinegar on Campylobacter jejuni and Salmonella Typhimurium and the texture of chicken breasts
 
 
Titel: Effects of commercial marinade seasoning and a natural blend of cultured sugar and vinegar on Campylobacter jejuni and Salmonella Typhimurium and the texture of chicken breasts
Auteur: Park, Na Yoon
Hong, Soo Hyeon
Yoon, Ki Sun
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 93 (2014) nr. 3 pagina's 719-727
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland