Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Crude Malva Nut Gum and Phosphate on Yield, Texture, Color, and Microstructure of Emulsified Chicken Meat Batter
 
 
Titel: Effect of Crude Malva Nut Gum and Phosphate on Yield, Texture, Color, and Microstructure of Emulsified Chicken Meat Batter
Auteur: Barbut, S.
Somboonpanyakul, P.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 86 (2007) nr. 7 pagina's 1440-1444
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland