Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of deboning time, muscle tensioning, and calcium chloride marination on texture characteristics of chicken breast meat 1
 
 
Titel: Effect of deboning time, muscle tensioning, and calcium chloride marination on texture characteristics of chicken breast meat 1
Auteur: Seabra, L.M.
Zapata, J.F.
Fuentes, M.F.
Aguiar, C.M.
Freitas, E.R.
Rodrigues, M.C.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 80 (2001) nr. 1 pagina's 109-112
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland