Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 34 gevonden artikelen
 
 
  A Comparison of Curing Practices and Sodium Nitrite Levels on the Chemical and Sensory Properties of Smoked Turkey1
 
 
Titel: A Comparison of Curing Practices and Sodium Nitrite Levels on the Chemical and Sensory Properties of Smoked Turkey1
Auteur: SHELDON, B.W.
BALL, H.R.
KIMSEY JR., H.R.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 61 (1982) nr. 4 pagina's 710-715
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland