Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 34 gevonden artikelen
 
 
  A Comparison of Brined and Unbrined Paired Broiler Carcass-Halves for Tenderness1
 
 
Titel: A Comparison of Brined and Unbrined Paired Broiler Carcass-Halves for Tenderness1
Auteur: JANKY, D.M.
KOBURGER, J.A.
OBLINGER, J.L.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 61 (1982) nr. 4 pagina's 716-718
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 34 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland