Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Fryer Temperature and Raw Weight on Yield and Composition of Deep-Fat Fried Chicken Thighs
 
 
Titel: The Effect of Fryer Temperature and Raw Weight on Yield and Composition of Deep-Fat Fried Chicken Thighs
Auteur: LANE, R.H.
NGUYEN, H.
JONES, S.W.
MIDKIFF, V.C.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 61 (1982) nr. 2 pagina's 294-299
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland