Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Physical and Functional Properties of Mechanically Deboned Poultry Meat as Used in the Manufacture of Frankfurters
 
 
Titel: Physical and Functional Properties of Mechanically Deboned Poultry Meat as Used in the Manufacture of Frankfurters
Auteur: Schnell, G.
Nath, K.R.
Darfler, J.M.
Vadehra, D.V.
Baker, R.C.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 52 (1973) nr. 4 pagina's 1363-1369
Jaar: 1973
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland