Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Variety as a Factor in Fleshing, Fatness and Edible Quality of Turkeys
 
 
Titel: Variety as a Factor in Fleshing, Fatness and Edible Quality of Turkeys
Auteur: Marsden, Stanley J.
Alexander, Lucy M.
Schopmeyer, Grace E.
Lamb, Jessie C.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 31 (1952) nr. 3 pagina's 433-443
Jaar: 1952
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland