Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Turkey Temperature as the End Point in Roasting
 
 
Titel: Turkey Temperature as the End Point in Roasting
Auteur: Alexander, Lucy M.
Schopmeyer, Geace E.
Lamb, Jessie C.
Marsden, Stanley J.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 30 (1951) nr. 4 pagina's 520-524
Jaar: 1951
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland