Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 169 gevonden artikelen
 
 
  Hydrolyzed collagen as a partial fat substitute in chicken burgers produced with white striping meat
 
 
Titel: Hydrolyzed collagen as a partial fat substitute in chicken burgers produced with white striping meat
Auteur: Pavanello, Ana Clara L.
Catarino, Rebeca P.F.
Portela, Claudimara da S.
da Silva, Jaquellyne B.M.D.
Mascareli, Vinícius A.B.
da Costa, Viviane L.L.
Vicenzi, Bárbara G.
Mendonça, Fernanda J.
Prudencio, Sandra H.
Pimentel, Tatiana C.
Soares, Adriana L.
Verschenen in: Poultry science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 169 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland