Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of a Physical Treatment Applied Immediately after Chilling on the Structure of Muscle Fiber and the Texture of Cooked Broiler Breast Meat
 
 
Titel: Effects of a Physical Treatment Applied Immediately after Chilling on the Structure of Muscle Fiber and the Texture of Cooked Broiler Breast Meat
Auteur: Lyon, C.E.
Silvers, S. H
Robach, M.C.
Verschenen in: The journal of applied poultry research
Paginering: Jaargang 1 () nr. 3 pagina's 300-304
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: Poultry Science Association Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland