Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of whole wheat dough and bread properties by emulsifiers
 
 
Titel: Improvement of whole wheat dough and bread properties by emulsifiers
Auteur: Tebben, Lauren
Chen, Gengjun
Tilley, Michael
Li, Yonghui
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 5 () nr. 2 pagina's 59-69
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland