Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Effects of acetic acid bacteria in starter culture on the properties of sourdough and steamed bread
 
 
Titel: Effects of acetic acid bacteria in starter culture on the properties of sourdough and steamed bread
Auteur: Li, Haifeng
Hu, Shuang
Fu, Jiake
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 5 () nr. 1 pagina's 13-21
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland