Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Sorption equilibrium moisture and isosteric heat of Chinese wheat bran products added to rice to increase its dietary fibre content
 
 
Titel: Sorption equilibrium moisture and isosteric heat of Chinese wheat bran products added to rice to increase its dietary fibre content
Auteur: Li, Xingjun
Han, Xu
Tao, Lisi
Jiang, Ping
Qin, Wen
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 4 () nr. 4 pagina's 149-164
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland