Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Mitigation of acrylamide in cookies and crispbread using calcium salts and phenolic acids in combination with asparaginase as well as rosemary extract
 
 
Titel: Mitigation of acrylamide in cookies and crispbread using calcium salts and phenolic acids in combination with asparaginase as well as rosemary extract
Auteur: Musa, Shpresa
Oellig, Claudia
Scherf, Katharina Anne
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland