Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 116 gevonden artikelen
 
 
  A smart composite film derived from high amylose tigernut starch: Integrating antimicrobial and pH-indicating properties for beef preservation applications
 
 
Titel: A smart composite film derived from high amylose tigernut starch: Integrating antimicrobial and pH-indicating properties for beef preservation applications
Auteur: Wu, Xiuli
Zhang, Jianwen
Gong, Xue
Hu, Xinyao
Zhang, Xiaojia
Zhang, Bingqian
Zhang, Qing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland