Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Influence of seed concentration and storage time on the rheological, textural, and microscopic crystallization attributes of Apis mellifera honey
 
 
Titel: Influence of seed concentration and storage time on the rheological, textural, and microscopic crystallization attributes of Apis mellifera honey
Auteur: Ozmen, Duygu
Demircan, Hüseyin
Yildirim, Rusen Metin
Waseem, Muhammad
Basdogan, Hakan
Toker, Omer Said
Osei Tutu, Crossby
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland