Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Influence of fermented feed on lipid composition and volatile flavor profile of duck eggs: Insights from multi-omics analysis
 
 
Titel: Influence of fermented feed on lipid composition and volatile flavor profile of duck eggs: Insights from multi-omics analysis
Auteur: Dong, Qishan
Lu, Lizhi
Gu, Tiantian
Tian, Yong
Zong, Yibo
Sun, Jing
Huang, Yu
Fu, Qiuling
He, Jun
Zeng, Tao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland