Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Green development of whey protein-based complex system for the intestinal delivery of curcumin: Focus on formation mechanism, stability, and in vitro digestive characteristics
 
 
Titel: Green development of whey protein-based complex system for the intestinal delivery of curcumin: Focus on formation mechanism, stability, and in vitro digestive characteristics
Auteur: Liu, Qingguan
Huang, Wanqing
Zhou, Chunxia
Yang, Sichen
Hong, Jiaqi
Xie, Ailin
Cui, Qiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland