Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of flavor properties in rice bran by solid-state fermentation with yeast
 
 
Titel: Evaluation of flavor properties in rice bran by solid-state fermentation with yeast
Auteur: Wang, Yuehui
Liang, Huixin
Hu, Zhongyuan
Chen, Lei
Zhu, Lijie
Zhuang, Kun
Ding, Wenping
Shen, Qian
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland