Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Effects of adzuki bean addition on the rheological properties of mixed flour and the in vitro digestion of rice noodles
 
 
Titel: Effects of adzuki bean addition on the rheological properties of mixed flour and the in vitro digestion of rice noodles
Auteur: Bao, Yuexia
Mahmood, Naveed
Bao, Aiming
Qin, Weijun
Qin, Likang
Song, Xiaoyan
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland