Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Effect of calcium/sodium addition on rice starch-chickpea protein hydrolysate complexes: Microstructure, rheological properties and digestibility
 
 
Titel: Effect of calcium/sodium addition on rice starch-chickpea protein hydrolysate complexes: Microstructure, rheological properties and digestibility
Auteur: Han, Cuiping
Lv, Zhuojia
Duan, Yujie
Zhang, Junfang
Guo, Qingxin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland