Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Compositional and functional characterization of cucumber and watermelon seed powders and their application in fortified dairy-based dessert
 
 
Titel: Compositional and functional characterization of cucumber and watermelon seed powders and their application in fortified dairy-based dessert
Auteur: Bhtoya, Richa
Dobhal, Ankita
Joshi, Shweta
Kaur, Ravneet
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland