Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of gelation of legume protein and milk protein fermented by mixed starter cultures: Texture, rheological properties and protein structure
 
 
Titel: Comparison of gelation of legume protein and milk protein fermented by mixed starter cultures: Texture, rheological properties and protein structure
Auteur: Li, Hang
Tu, Maolin
Wu, Zhen
Zeng, Xiaoqun
Wu, Jihuan
Pan, Daodong
Du, Qiwei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland