Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 112 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound and glycosylation modifications enhance the physicochemical and functional properties of canola protein isolate for O/W emulsion stabilization
 
 
Titel: Ultrasound and glycosylation modifications enhance the physicochemical and functional properties of canola protein isolate for O/W emulsion stabilization
Auteur: Ye, Ziqin
Wang, Jinying
Ma, Guilan
Ma, Jinge
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 112 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland