Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic pretreatment and drying temperature-induced modifications of three pectin fractions affect the microstructure and textural properties of dried grapes
 
 
Titel: Ultrasonic pretreatment and drying temperature-induced modifications of three pectin fractions affect the microstructure and textural properties of dried grapes
Auteur: Xiao, Yadong
Yang, Yiwen
Xu, Yayuan
Feng, Lei
Nie, Meimei
Niu, Liying
Liu, Chunquan
Liu, Chunju
Li, Dajing
Yu, Zhifang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland