Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 116 gevonden artikelen
 
 
  The addition of phenolic acids contributes to the regulation of protein phase aggregation behavior: The enhancement of polysaccharide complexation and the improvement of environmental conditions of bilayer emulsions
 
 
Titel: The addition of phenolic acids contributes to the regulation of protein phase aggregation behavior: The enhancement of polysaccharide complexation and the improvement of environmental conditions of bilayer emulsions
Auteur: Jin, Hua
Wu, Yi
Li, Wenkang
Shang, Lifeng
Zhang, Wanze
Xu, Jing
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland