Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Study of physicochemical, pasting, and emulsifying properties of single and dual-modified arrowroot (Maranta arundinacea) starches using autoclave-heating treatment and Octenylsuccinylation
 
 
Titel: Study of physicochemical, pasting, and emulsifying properties of single and dual-modified arrowroot (Maranta arundinacea) starches using autoclave-heating treatment and Octenylsuccinylation
Auteur: Marta, Herlina
Devara, Salsa
Cahyana, Yana
Nurhasanah, Siti
Yuliana, Tri
Sondari, Dewi
Aït-Kaddour, Abderrahmane
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 28 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland