Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the behavior of wheat flour dough under different sheeting-resting cycles and temperatures: Large deformation rheology and gluten molecular interactions
 
 
Titel: Investigation of the behavior of wheat flour dough under different sheeting-resting cycles and temperatures: Large deformation rheology and gluten molecular interactions
Auteur: Yang, Yu-ling
Yang, Long
Guan, Er-qi
Bian, Ke
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland