Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Influence of zein on viscoelastic properties and gluten network development during dough formation
 
 
Titel: Influence of zein on viscoelastic properties and gluten network development during dough formation
Auteur: Hong, Tingting
Tan, Zhiwen
Xu, Dan
Jin, Yamei
Wu, Fengfeng
Huang, Guidong
Zhong, Xianfeng
Zhang, Junhui
Xu, Xueming
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland