Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Enzymolysis pretreatment followed by fermentation is a novel method to prepare shrimp sauce with high quality from by-products in crayfish (Procambarus clarkii)
 
 
Titel: Enzymolysis pretreatment followed by fermentation is a novel method to prepare shrimp sauce with high quality from by-products in crayfish (Procambarus clarkii)
Auteur: Peng, Bin
Xu, Sijie
Ma, Huimin
Yu, Chengwei
Hu, Mingming
Zhong, Bizhen
Tu, Zongcai
Li, Jinlin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland