Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Effect of buckwheat bran protein enzymatic hydrolysates on the rheological, textural and structural properties of non-fermented wheat dough
 
 
Titel: Effect of buckwheat bran protein enzymatic hydrolysates on the rheological, textural and structural properties of non-fermented wheat dough
Auteur: Wang, Libo
Yan, Minghuan
Jiang, Qiaoming
Wang, Bing
Luo, Denglin
Yue, Chonghui
Guo, Jinying
Qiu, Ju
Wang, Haoran
Wu, Weijing
Huang, Yilin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland