Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Edible coating of Farsi gum with Persian lime oil nanoemulsion and oxygen scavenger packaging to preserve chilled rainbow trout fillets
 
 
Titel: Edible coating of Farsi gum with Persian lime oil nanoemulsion and oxygen scavenger packaging to preserve chilled rainbow trout fillets
Auteur: Heydari-Farsani, Hamidreza
Fallah, Aziz A.
Mokhtari, Abbas
Ghasemi, Mohammad
Mousavi Khaneghah, Amin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland