Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Dual-temperature dual-state fermentation: A novel approach to improve aroma and color characteristics of Marselan wines
 
 
Titel: Dual-temperature dual-state fermentation: A novel approach to improve aroma and color characteristics of Marselan wines
Auteur: Yao, Xuechen
Cai, Haoen
Kou, Jiayi
Xie, Yunxue
Li, Jin
Zhou, Penghui
He, Fei
Duan, Changqing
Pan, Qiuhong
Qi, Mengyao
Lan, Yibin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland