Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 161 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the flavor formation process of mellow and thick-type ripened Pu-erh tea through non-targeted metabolomics and metagenomics
 
 
Titel: Unraveling the flavor formation process of mellow and thick-type ripened Pu-erh tea through non-targeted metabolomics and metagenomics
Auteur: Yang, Zixi
Xie, Yanxia
Zhu, Yuanmin
Lei, Mengjie
Chen, Xuemin
Jin, Wenwen
Fu, Chunhua
Yu, Longjiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 161 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland