Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Changes in fruit quality parameters and volatile compounds in four wampee varieties at different ripening stages
 
 
Titel: Changes in fruit quality parameters and volatile compounds in four wampee varieties at different ripening stages
Auteur: Mo, Xiaoqin
Cai, Diao
Yang, Hongbin
Chen, Qingmian
Xu, Chunhua
Wang, Jiashui
Tong, Zheng
Xu, Bingqiang
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland