Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 159 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Understanding interactions between four main fishy compounds and grass carp myofibrillar proteins using the SPME-GC–MS, multiple spectroscopy, and molecular docking
 
 
Titel: Understanding interactions between four main fishy compounds and grass carp myofibrillar proteins using the SPME-GC–MS, multiple spectroscopy, and molecular docking
Auteur: Xiao, Naiyong
Pang, Yutao
Chen, Sirui
Li, Lilang
Yin, Yantao
Xia, Wen
Sun, Qinxiu
Liu, Shucheng
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 159 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland