Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 141 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Structural and functional analysis of soy protein-skipjack tuna protein gels prepared by two-screw extrusion and their effects on metabolites and gut microbiota in vitro
 
 
Titel: Structural and functional analysis of soy protein-skipjack tuna protein gels prepared by two-screw extrusion and their effects on metabolites and gut microbiota in vitro
Auteur: Zhang, Zhihong
Gao, Yang
Liu, Fanrui
Chen, Yubei
Li, Baolian
Feng, Ying
Wang, Honglan
Xia, Guanghua
He, Hai
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 141 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland