Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 117 van 165 gevonden artikelen
 
 
  Pickering emulsion gel stabilized by milk fat globule membrane/pectin enhanced probiotic stability
 
 
Titel: Pickering emulsion gel stabilized by milk fat globule membrane/pectin enhanced probiotic stability
Auteur: Ji, Yu
Wu, Yifan
Wang, Yan
He, Shuangshuang
Jiang, Yishan
Li, Xin
Wang, Liupeng
Xu, Qian
Zhang, Lili
Wang, Hao
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 27 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Northeast Agricultural University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 117 van 165 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland