Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Impact of combined grape maturity and selected Saccharomyces cerevisiae on flavor profiles of young ‘cabernet sauvignon’ wines
 
 
Titel: Impact of combined grape maturity and selected Saccharomyces cerevisiae on flavor profiles of young ‘cabernet sauvignon’ wines
Auteur: Zang, Xiaomin
Du, Qing
Jiang, Jiao
Liang, Yan-ying
Ye, Dongqing
Liu, Yanlin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland