Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Exploration of milk flavor: From the perspective of raw milk, pasteurized milk, and UHT milk
 
 
Titel: Exploration of milk flavor: From the perspective of raw milk, pasteurized milk, and UHT milk
Auteur: Lan, Lixiang
Wang, Weizhe
Su, Yufang
Xu, Hongyan
Han, Jiyu
Chi, Xuelu
Xi, Yanmei
Sun, Baoguo
Ai, Nasi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland