Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of quality induced by ultrasonic-assisted stewing improved the nutritional concentration, emulsifying property, and flavor characteristic of the chicken soup
 
 
Titel: Enhancement of quality induced by ultrasonic-assisted stewing improved the nutritional concentration, emulsifying property, and flavor characteristic of the chicken soup
Auteur: Yue, Ziyan
Yu, Qiuyu
Qin, Yuchen
He, Yuchun
Liu, Jiali
Zhu, Yingchun
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland