Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced stability and oxidation resistance of Acer truncatum Bunge seed oil Pickering emulsion using rice bran protein modified by phytic acid
 
 
Titel: Enhanced stability and oxidation resistance of Acer truncatum Bunge seed oil Pickering emulsion using rice bran protein modified by phytic acid
Auteur: Huang, Jianjun
Sha, Ruyi
Dai, Jing
Wang, Zhenzhen
Cai, Min
Li, Xianxiu
Mao, Jianwei
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland