Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Differentiation and characterization of volatile compounds in five common milk powders using HS-GC-IMS, HS-SPME-GC–MS, and multivariate statistical approaches
 
 
Titel: Differentiation and characterization of volatile compounds in five common milk powders using HS-GC-IMS, HS-SPME-GC–MS, and multivariate statistical approaches
Auteur: Zhou, Yaxi
Wang, Diandian
Zhao, Jian
Guo, Yu
Yan, Wenjie
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland