Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Dietary inulin supplementation improves meat quality and off-flavor of duck meat referring to regulated muscle fiber types and antioxidant capacity
 
 
Titel: Dietary inulin supplementation improves meat quality and off-flavor of duck meat referring to regulated muscle fiber types and antioxidant capacity
Auteur: Sun, Hailei
Wang, Jia
Han, Jina
Li, Xiaolong
Zhao, Juan
Zhang, Yimin
Sun, Jingxin
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland