Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Development of a method for simultaneous analysis of glycosaminoglycan disaccharides and evaluating the quality of chondroitin sulfate and hyaluronic acid in food raw materials
 
 
Titel: Development of a method for simultaneous analysis of glycosaminoglycan disaccharides and evaluating the quality of chondroitin sulfate and hyaluronic acid in food raw materials
Auteur: Hirai, Kengo
Ishii, Takamasa
Aijima, Ayaka
Yokota, Nae
Miyamoto, Yasuhisa
Higashi, Kyohei
Iwasaki, Yusuke
Ito, Rie
Higashi, Nobuaki
Akiyama, Hiroshi
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland