Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Decoding the effects of brining time on the sensory quality, physicochemical properties and flavor characteristics of marinated grass carp meat
 
 
Titel: Decoding the effects of brining time on the sensory quality, physicochemical properties and flavor characteristics of marinated grass carp meat
Auteur: Zhang, Lu
Yu, Yaqin
Wen, Qinhui
Nie, Shi
Hu, Yang
Tan, Chunming
Tu, Zongcai
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland