Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of flavor profile of beef jerky from different regions of China using gas chromatography–mass spectrometry, electronic tongue, and electronic nose
 
 
Titel: Characterization of flavor profile of beef jerky from different regions of China using gas chromatography–mass spectrometry, electronic tongue, and electronic nose
Auteur: Bayinbate, Bayierta
Yang, Linwei
Badar, Iftikhar Hussain
Liu, Yue
Zhang, Lang
Hu, Yingying
Xu, Baocai
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland