Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 188 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional and antioxidative characterization, antimicrobial and sensorial stability of flaxseed powder supplemented mutton patties
 
 
Titel: Nutritional and antioxidative characterization, antimicrobial and sensorial stability of flaxseed powder supplemented mutton patties
Auteur: Suleman, Raheel
Choudhary, Hira
Waseem, Muhammad
Alshammari, Jaza Maqbl
Muzamil, Muhammad
Liu, Huan
Ismail, Tariq
Khan, Muhammad Ammar
Qamar, Muhammad
Osei Tutu, Crossby
Verschenen in: Food chemistry. X
Paginering: Jaargang 25 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 188 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland